Micha • Lekkers uit de Ardennen

De beenhouwerij Micha, familiebedrijf steeds overgegaan van vader op zoon, is reeds sedert 1930 gerenommeerd om de kwaliteit van haar producten.
Daniel Micha, een ware ambachtelijke beenhouwer-charcutier, en zijn vrouw stellen u een grote keuze aan Ardense regionale en gepekelde specialiteiten voor.

Ontdek naast onze traiteurdienst en afhaalgerechten ook het assortiment uit onze delicatessenzaak en de talrijke mogelijkheden aan geschenkpakketten in de Leonidas winkel.

Geschiedenis

De beenhouwerij Micha werd in 1930 opgericht in de rue Neuve door dhr. Edmond Micha

micha vieille boutiqueIn 1971, na het overlijden van de oprichter, neemt zijn zoon Roger Micha de beenhouwerij over en verhuist naar het stadscentrum, naar de Place Albert 1e, wat hem toelaat de oppervlakte van de beenhouwerij en de werkplaatsen te verdubbelen.

Daniel Micha, beenhouwer van vader op zoon, neemt op zijn beurt de familiezaak over in 2007. In 2011 opent hij, samen met zijn echtgenote Véronique, direct naast de beenhouwerij een Leonidas winkel

Begin 2015 zullen omvangrijke werkzaamheden ons opnieuw toelaten de oppervlakte van de beenhouwerij en de werkplaatsen uit te breiden.