boucherie

Wild

Al ons wild is afkomstig van de jacht in onze Ardennen.

Wild (in het seizoen)

  • Vederwild : houtduif, wilde eend (colvert), fazant (kip en haan), wit van de fazant (filet)
  • Klein wild : wild konijn, hele haas, haas in stukken gesneden (rug, filet, bouten)
  • Ree : filet, kotelet, reebout met of zonder bot, ragout en steaks
  • Everzwijnen en wilde zwijnen : filet, been (bout), rugstuk, kotelet, schoudergebraad, ragout
  • Hinde : filet, hindenootjes, bouten met of zonder bot, schoudergebraad, ragout
  • Hert : filet (kleine nootjes), bouten, ragout en steaks
  • Onze wildspecialiteiten «kant-en-klaar om op te warmen» :  Everzwijn- of hinderagout, Grand Veneur saus – Filet van everzwijn, Grand Veneur saus – hinde in bladerdeeg met een vleugje van de Venen.
  • Exotisch wild (reservatie nodig) : bizon filet en steak – kangoeroe filet en steak