Recettes

«Angus Beef» au vinaigre balsamique et à la roquette

angus beef

 

Ingrediënten

Voor 2 personen

  • 2 stukken van 200gr steak "Angus Beef"
  • 4 gemarineerde gedroogde tomaten
  • 2 soeplepels olijfolie
  • Balsamico azijn
  • Verse parmesanschilfers
  • Rucola
  • Zout en peper uit de molen
  • Boter

Bereiding

  1. De steaks slechts aan één zijde in olijfolie bakken, warm houden in de oven op 80c°
  2. De gedroogde tomaten in ringen snijden en opwarmen, met balsamico azijn deglaceren.
  3. Rucola salade op de bodem van het bord leggen, de steaks erboven op, jus erover gieten, zouten en peperen
  4. Met de parmesanschilfers afwerken

Begeleiding

Serveren met verse tagliatelle en een glas rode Bordeaux «Briot»

Smakelijk !

Tip

Kan bereid worden met witte balsamico azijn.